Gratis energiescan

Energie besparen is altijd winst. Voor jou, voor je portemonnee en voor het milieu. En met de energiescan van de gemeente Hollands Kroon weet je precies hoe je dat het beste kunt aanpakken.

Dankzij een mooie subsidie kunnen we energiescans uitdelen. Vanwege het grote succes hebben we het aantal scans verhoogd en de looptijd verlengd. Maar liefst 1500 woningeigenaren kunnen er gebruik maken en ook voor huurders zijn voldoende scans beschikbaar. Meld je aan voor de gratis energiescan en start met besparen!

De actie loopt tot eind 2022, maar op=op. We doen de scans door voor dorp. Wel zo efficiënt en duurzaam. Daardoor kan het even duren voor de coaches in jouw dorp zijn.

Slimme bespaartips voor huurders

Coachgesprek en energiebespaaradvies Ook in een huurwoning kun je veel energie besparen. Bijvoorbeeld door het aanbrengen van kleine energiebesparende maatregelen of door dingen soms net even anders te doen. Als je meedoet, krijg je een gespek met een speciaal opgeleide energiecoach. Dat kan digitaal via bijvoorbeeld Teams of Zoom. Maar nóg handiger is bij jou thuis. Samen bekijken jullie de woning. De coach geeft tips waar je maatregelen kunt treffen zoals het plaatsen van radiatorfolie en/of leidingisolatie. Ook geeft de coach tips over het verwarmen, koken en douchen. En wist je al dat je flink geld kan besparen door over te stappen op een andere energieleverancier? Een bezoek duurt ongeveer 45 minuten.

Advies op maat voor kopers

Woninginspectie en woningverbeterplan Bij deze actie komt een speciaal opgeleide adviseur van Susteen bij je thuis en kijkt naar de isolatie, ventilatie verwarmingstechnieken en naar de mogelijkheden om energie op te wekken. De adviseur besteedt ook aandacht aan jouw (comfort)wensen. Heb je bijvoorbeeld last van tocht in huis of wil je misschien gasloos wonen? De adviseur zet alle besparingsmaatregelen voor je op een rij in een persoonlijk woningverbeterplan. In dit woningverbeterplan lees je wat je kunt doen om jouw woning te verduurzamen, wat hiervan de kosten zijn gaan kosten en wat het oplevert. Zo kun je goed voorbereid aan de slag. Het bezoek duurt ongeveer een uur.

Huur jij je woning?

Meld je dan hieronder aan voor de scan

Vul onderstaand formulier in en Susteen neemt contact met je op voor een afspraak.

Woon jij in een koopwoning?

Meld je dan hieronder aan voor de scan

Vul onderstaand formulier in en Susteen neemt contact met je op voor een afspraak.